Μέλι

Η αξία του μελιού είναι ανεκτίμητη από τα αρχαία χρόνια. Ήταν η μοναδική φυσική γλυκαντική ουσία και ταυτόχρονα από τα πρώτα φάρμακα του ανθρώπου με απίστευτες θεραπευτικές ιδιότητες. Το μέλι είναι ένα φυσικό βιολογικό προϊόν με υψηλή ενεργειακή και θρεπτική αξία.

Το μέλι είναι φυσική πηγή ενέργειας για κάθε οργανισμό, και ειδικά για τους αθλητές, τα παιδιά, τις εγκύους, τους αρρώστους, και γενικότερα για κάθε ταλαιπωρημένο οργανισμό. Τα φυσικά σάκχαρα του μελιού από τα οποία τα κυριότερα είναι η γλυκόζη και η φρουκτόζη απορροφούνται αμέσως από τον οργανισμό.

Το μέλι έχει αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. Είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία, σίδηρο, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά.

Το μέλι είναι το φυσικό βιολογικό προϊόν της φύσης και ένα ολοκληρωμένο σύστημα διατροφής. Το μέλι σαν βασικό συστατικό μιας ισορροπημένης διατροφής και με την καθημερινή κατανάλωσή του, είναι ο πολύτιμος σύμμαχος του ανθρώπινου οργανισμού, με τεράστια ευεργετικά οφέλη για τον οργανισμό του κάθε ανθρώπου.


Υπάρχουν 11 προϊόντα.

Ενεργά φίλτρα