Μέλι λεβάντας κρέμα

"Θαυμάζουμε την εμφάνιση του μελιού σας. Μοιάζει λείο σαν βούτυρο και έχει ένα ελκυστικό άρωμα που συνδυάζει την κυψέλη με την κηρήθρα. Η υφή που μοιάζει με κερί αναπαράγεται υπέροχα σαν αίσθηση στο στόμα. Η επίγευση λεβάντας είναι κομψή αλλά και νόστιμη.Αυτό το απαλό μέλι έχει μια πολύ διακριτική επίγευση λεβάντας που έρχεται ακριβώς στο τέλος. Απολαύσαμε αυτή την απαλή και κρεμώδη υφή."
Κριτής του Great Taste 2021

Θεωρείται ως μια από τις πιο ιδιαίτερες και γευστικές ποικιλίες μελιού γι’ αυτό και συγκαταλέγεται στα ανώτερα γαστρονομικά προϊόντα. Περιέχει υψηλά ποσοστά σακχάρων και έχει μικρό χρόνο κρυστάλλωσης. Το μέλι λεβάντας έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Τυροσίνη / tyrosine, ένα από τα 22 πρωτεϊνικά αμινοξέα το οποίο βοηθάει το νευρικό σύστημα. Επίσης έχει αντιμυκητιακή και αντιμικροβιακή δράση. Το μέλι λεβάντας έχει αποδειχθεί ότι είναι μια ιδιαίτερα πλούσια πηγή των φλαβονοειδών naringenin και luteolin, και τα δύο έχουν αποδειχθεί ότι ασκούν ισχυρά αντιοξειδωτικά αποτελέσματα.
Το μέλι λεβάντας της σειράς Voria Chora χαρακτηρίζεται ως μέλι λεβάντας σε ποσοστό που ξεπερνάει το 70%. Η κρεμώδης υφή του επιτυγχάνεται με τη φυσική διαδικασία της λεπτοκρυστάλλωσης με σκοπό να αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στο στόμα.
Σας το προτείνουμε για μια διαφορετική, «ανθισμένη» κουταλιά μελιού με επίγευση λουλουδιών, που θα σας συνεπάρει.
​​​​​​​Μη δίνετε μέλι σε βρέφη μικρότερα του ενός έτους.

Μικτό βάρος συσκευασίας: 600gr

Άλλα 10 προϊόντα στην ίδια κατηγορία